40 m² aandacht voor topmerk Panama Jack


Onder het motto dat een eerste sterke indruk goud waard is, worden bezoekers reeds bij de parkeergarage onontkoombaar verwelkomd. Zotezien heeft daarvoor een spandoek ontworpen, gerealiseerd en geplaatst. Het doek heeft een oppervlak van 40 m².

PAN, een werelds restaurant

Zo divers als de diverse buffetten van PAN zijn samengesteld, zo divers is ook de dienstverlening van ZoTeZien voor dit regionale toprestaurant tussen Oldenzaal en Hengelo...


 

Baan Twente - Mercedes Benz 
kiest voor stijlvolle DM-acties

In nauw overleg met Baan Twente draagt ZoTeZien zorg voor het ontwerp, de productie en een effectieve verspreiding. Deze full service biedt Baan Twente de zekerheid dat snel en conform de huisstijl kan worden geanticipee

MEE TWENTE bereidt zich voor op transitie zorg naar gemeenten

In samenwerking met een team van MEE Twente en een copywriter heeft ZoTeZien een presentatiemap samengesteld, waarmee ‘ambassadeurs’ van MEE zich kunnen presenteren bij de ambtenaren en verantwoordelijke wethouders.

Ultimo Mode jubileumactie

Snel en effectief; Ultimo Mode, gevestigd in Oldenzaal, wilde het 12½-jarig jubileum graag vieren met een leuke voordeelactie. ZoTeZien maakte er een effectieve mix van met een klassiek huis-aan-huisfolder, advertentie en een speelse Facebook-actie.

De presentatie van Thuiszorg-CentrumOldenzaal

ZoTeZien ontwikkelde in samenwerking met dit nieuwe thuiszorg-team en enkele partners een geheel eigen logo met huisstijl, uitgevoerd op de gevel en in folders, posters en in een uitgebreid advertentie- en abricampagne.